İlk Darbe İsa Yaşar Tezele

İLK DARBE İSA YAŞAR TEZEL E
ANKARA RADYOSU MÜDÜR YARDIMCISI BAŞARILI BÜROKRAT İSA YAŞAR TEZEL GÖREVİNDEN ALINDI
              AK Parti Iğdır’dan milletvekili çıkaramadı diye Iğdırlı bürokratları görevden almaya başladı.
               Ankara’dan aldığımız habere göre TRT Ankara Radyosu Müdür Yardımcısı olan hemşerimiz İsa Yaşar Tezel görevinden alınmıştır.
            Seçimlerde Ankara ve diğer büyük şehirlerdeki bürokratları illerine gönderen ve “gidin AK Partiye çalışın yoksa hepinizi görevden alırız” şeklinde kendilerine tehditlerin geldiğini seçimlerde memleketlerine giden bürokratların söyledikleri gerçekleşmeye başladı. Seçimde memleketlerine gitmeyen, gidip de AK Partiye çalışmayan bürokratların kıyımına başlandı..
                 AK Partinin ilk olarak Iğdırlı bürokratımız İsa Yaşar Tezel’i görevinden alması halk arasında AK Partiye olan tepkileri daha da arttırmaktadır. Baskıcı, yıldırma ve santajla halktan oy istemenin AK Parti iktidarı döneminde yaşandığını dile getiren vatandaşlar, “AK Parti şimdi bize bu ülkede yaşama hakkı da vermez” diyerek, Başbakanın Iğdır halkından ve Iğdırlı bürokratlardan hesap soracağına AK Parti adayından ve yanında gözüken ve ayrıca oyunu götürüp BDP’nin bağımsız adayına veren AKP parti yöneticileri ve kadrolarından sorulması gerektiğinin altını çizmektedirler.
                    İsa Yaşar Tezel’in görevden alınması Başbakan Erdoğan’a karşı da büyük bir tepkiye yol açmakta ve vatandaşlar arasında  “Başbakan Erdoğan, iş bürokratlara kadar indirmişse birde Iğdır’da seçimi kaybetmişse Iğdır halkını kazanması gerekirken cezalandırması anlaşılır gibi değildir.Iğdırlı bürokratların görevden alınması Iğdır’da birlik içinde olan Azeri Türklerini daha çok birbirine bağlayacaktır. Sürekli sarı basın arktı sahibi gazetecilik yüksek okul mezunu başarılı sicil notu hep iyi olan ve alnının teriyle o makam gelen birini hiçbir gerekçe göstermeden görevden alıp yerine 2 yıllık yüksek okul mezunu bir teknisyeni atamak İsa basın arktı sahibi gazetecilik yüksek okul mezunu başarılı sicil notu hep iyi olan ve alnının teriyle o makam gelen birini hiçbir gerekçe göstermeden görevden alıp yerine 2 yıllık yüksek okul mezunu bir  teknisyeni atamak İsa aşar Tezel’i uzman kadrosuyla genel müdürlüğe almak anlaşılır gibi değildir.
 

Doğunun İncisi Iğdır. Site Kurulum 2011 Hakları İçin Admine Danış...